Accommodatie

De voormalige, vrijstaande, veestal is enkele jaren geleden verbouwd tot een aangenaam, gezellig en comfortabel onderkomen. De accommodatie heeft u geheel tot uw eigen beschikking waardoor uw privacy optimaal is.

Op de begane grond bevindt zich de ruime zitkamer die geheel in landelijke stijl is ingericht.

 

Er is een aparte, comfortabele badkamer met douche en toilet. Badjassen hangen voor u klaar en na een ontspannende douche is het hier heerlijk in wegkruipen. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming en voor de warme dagen kunt u de airconditioning aanzetten.

 

 

De openslaande tuindeuren geven toegang tot uw eigen terras, met meubilair, vanwaar u kunt genieten van het weidse, vrije uitzicht en de tuin. U wordt getrakteerd op een prachtige zonsondergang, als mooie afsluiting van de dag!         

Slapen doet u onder het schuine dak, en lange mensen moeten even bukken, maar wat is er romantischer dan slapen op een voormalige hooizolder? Er is een tweepersoonsbed dat bij uw aankomst is voorzien van schoon beddengoed. 

's Morgens wordt u gewekt door de vele vogels die hun intrek bij ons op het erf hebben genomen, waaronder de boeren-en huiszwaluw.

In het najaar keren de ganzen weer terug om hier te overwinteren.